Rólunk

2015. nyarán ültünk össze először (Bitcoin témában), bár akkor még csak egy spontán összejövetel volt. Miután hónapokon át mindannyian napi több órát szenteltünk a Bitcoin rejtélyes térnyerése kapcsán indított közös kutatásunknak, már összetartó csapattá kovácsolódtunk, azonos céllal, azonos rajongással.

Hónapok teltek el, mire úgy éreztük, hogy az elemzéseink eredményeire építve magabiztosan - az összes járt és alig járt utat és lehetőséget ismerve – meg tudjuk tenni az első lépéseinket afelé, ne csak játékpénzt tegyünk bele, hanem jelentősebb befektetéssel próbálkozzunk.

Kezdésnek több e-wallet-et is nyitottunk – erről a már-már túlbiztonságos számlanyitási folyamatról is olvashattok a cikkeinkben.

Két irányban indultunk el: a kereskedés és a bányászat irányába. A célunk az volt, hogy feltérképezzük, összehasonlítsuk a kereskedésben és a bányászatban rejlő lehetőségeket.

Egyre bővült és azóta is bővül a tudástárunk – ha hívhatjuk így -, és egy idő után egyértelművé vált, ha nekünk hasznunkra vált a megszerzett és rendszerezett tudásunk a Bitcoin világáról, akkor egy informatív weboldal formájában ezt elérhetővé tehetnénk azok számára is, akik most tartanak azon a ponton az életükben, ahol mi tartottunk néhány évvel ezelőtt.

Így született meg a COINVASION. Kívánjuk, hogy váljon hasznodra!

 


 

Felelősség

Weboldalunk egy hírfórum, amely aktualitásokat, információkat gyűjt és közöl. Írásaink és a weboldalunkon megjelenő információk nem tekinthetők pénzügyi, befektetési tanácsadásnak. A coinvasion.com oldalon közzétett információk a nemzetközi és hazai internetes sajtóból, publikációkból, fórumbejegyzésekből származó adatokon és személyes tapasztalatainkon alapulnak. Szerteágazó kutatással, forrás-ellenőrzéssel törekszünk a lehető legpontosabb adatközlésre, de a honlapunkon közölt információk helyességét, hitelességét, érvényességét nem tudjuk garantálni.

Az oldalunkon megjelenő esetleges téves információkból eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Honlapunkat csak saját felelősségére használhatja.

Mielőtt bármilyen platformon kereskedni kezd, kérje pénzügyi szakember segítségét.

A kereskedéssel jelentős kockázatnak teszi ki befektetett tőkéjét.