REVOLUT

A jövő bank-applikációja

A Finder.com közzétette értékelését a Revolut-ról, a fiat és kripto fizetőeszközök használatát ötvöző banki szolgáltatási alkalmazásról, amely 3 év alatt 2 millió felhasználót szerzett. Íme a rövidített összefoglalónk a progresszív bankolási megoldásról:

Mi a Revolut?

Ez egy digitális szolgáltatás, amely azt ígéri, hogy bonyodalom-mentessé teszi a költéseidet világszerte. Az alkalmazás maga egyszerű, világos és elegáns.

A nemzetközi utalások ingyenesek, a kártyahasználat is ingyenes és a Revolut használatával lehetőséged van fiat valutádat kripto fizetőeszközre váltani.

Hogy működik?

Regisztrálsz és megrendeled a szolgáltatáshoz tartozó érintős Revolut kártyádat. A Revolut szolgáltatásainak legfontosabb és leghasznosabb funkciói a Finder.com elemzése szerint:

- Ezek az alapszolgáltatásokra vonatkozó információk, a prémium szolgáltatási szinten további kedvezmények elérhetők. -

A felhasználói fiókon keresztül ellenőrizhető az egyenleg és a tranzakciós előzmények.

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy 23 országba indíts utalást díjmentesen bankközi váltási árfolyamon.

Az analitika szolgáltatással megvizsgálhatod a költési szokásaidat – a tranzakció típusa, a kereskedő vagy ország alapján kategorizálva.

Egyetlen gombnyomással befagyaszthatod a kártyádat, ha elveszíted, és újra-aktiválhatod, ha megtalálod, valamint beállíthatsz költési limitet és extra biztonsági szolgáltatást is aktiválhatsz.

Az utazók első számú kérdése: Hogyan használható a Revolut külföldön?

Ami a Revolut-ot kimagaslóvá teszi: 120 különböző fizetőeszköz elérhető a Revolut kártya használatával bankközi váltási árfolyamon, díjmentesen. Amikor bármi más kártyát használsz külföldön, megszokott, hogy időnként komoly tranzakciós díjakkal és rejtett, összetett és kibogozhatatlan további költségekkel kell számolnod, ami a nyaralási keret jelentős százalékát teheti ki.

Fontos további információk a Revolut díjairól és a legfontosabb feltételekről:

Míg munkanapokon a tranzakciók ingyenesek 120 országban, hétvégén a Revolut a fő valutákra 0,5%, további valutákra 1% költséget számol fel.

A készpénzfelvétel ATM-ből ingyenes havi 200 fontig (ez a limit a választott kártyától függ). A havi limit meghaladása esetén 2% a készpénzfelvételi díj.

A kártya szállítása standard előfizetés esetén 4,99 font, prémium szolgáltatás esetén ingyenes.

Ha közeleg az utazásod, vedd figyelembe, hogy a kártya kiszállítása – bár legtöbbször néhány nap alatt megtörténik - akár 9 munkanapot is igénybe vehet.

A Revolut az FCA (Pénzügyi Felügyeleti Hatóság) felügyelete alatt áll, ami azt jelenti, hogy a Revolut-nál elhelyezett pénzed garantálva van.

A standard szolgáltatásokon felül a Revolut-nál elérhető egy prémium szolgáltatás, valamint nemrégiben egy új, „metal” előfizetés is felkerült a palettára, további extra szolgáltatásokat és egy fémből készült kártyát kínálva.

A coinvasion csapat anyagilag nem érdekelt a Revolut népszerűsítésében, mi egyszerűen támogatjuk azokat a kripto-vonatkozású újításokat, amelyek egyszerűbbé teszik az életünket – főleg ha még pénzt is spórolnak nekünk.

 

Magyar nyelven az alábbi, idén megjelent cikkekben kaphatunk további információkat:

https://kiszamolo.hu/revolut-forradalom/

https://kiszamolo.hu/revolut-trukk-forint-feltoltes/

https://www.portfolio.hu/finanszirozas/it/bankkartyabomba-berobban-magyarorszagra-a-bankok-nagy-ellensege.274591.html

 

Forrás: https://www.finder.com/uk/revolut-review

Zsolt Balló