ÚJ FEJEZET AZ E-KERESKEDELEMBEN

A DealShaker átalakíthatja az e-kereskedelem iparágát

A világ egyik legnagyobb direkt értékesítési hálózata, a OneLife Network új, egyedi koncepcióra épülő e-kereskedelmi platformja, a DealShaker elindításával azt a célt tűzte ki, hogy átformálja az iparágat. Az új hirdetési platformot 2017. február 16-án indították el hivatalosan. Egyedülálló és első abban a tekintetben, hogy felhasználói számára lehetővé teszi, hogy termékek és szolgáltatások vásárlása esetén fizetőeszközként OneCoin-t fogadjon el. 2017. január óta tart a termékeket és szolgáltatásokat kínáló kereskedők regisztrációja.

A DealShaker-en regisztráló felhasználók nem csak a globális OneLife Network részéve válnak, hanem egy többmillió felhasználót számoló hálózathoz is hozzáférést nyernek, ezáltal egy globális piacon van lehetőségük a termékeiket, szolgáltatásaikat reklámozni. A platform célja, hogy lehetővé tegye a vevő-vevő és eladó-vevő promóciókat OneCoin (ONE) és készpénz kombinációjában meghatározott módon kínáljon fizetési lehetőséget.

A felhasználók az ajánlatok óriási skáláján böngészhetnek majd, mint például szórakozás, hobby, utazás, egészség, élelmiszerek, italok, kiegészítők, dekorációk, berendezések és még számos további kategória. Ez egyedülálló lehetőséget kínál minden felhasználónak arra, hogy kihasználja azt a potenciált, ami ebben az új piaci területben rejlik, amely egyedi – kizárólag a OneLife Network-re jellemző – árképzési modellt vezetett be.

 Mi a OneCoin?

A DealShaker-en keresztül megvásárolt szolgáltatások és termékek másik fizetőeszköze a készpénz (EUR) mellett a OneCoin. Ez egy kriptográfián alapuló, centralizált digitális fizetőeszköz, amely bányászat útján hoznak létre. Hasonlóan egy bankjegy sorozatszámához, minden egyes digitális érme egyedi. Többmilliós bányász-közösségével a OneCoin gyorsan a világ egyik legismertebb kripto fizetőeszközévé vált.

Mi a OneLife Network?

A OneLife Network egy direkt értékesítési cég, amely hozzáférést biztosít termékek és szolgáltatások széles portfóliójához, azzal a céllal, hogy tagjai életét személyes és közösségi értékekkel is gazdagítsa és lehetőségeket nyújtson mind a szakmai, mind a személyes fejlődésre. Az OLN a világ szinte összes országában jelen van, létrejötte óta több mint 3 millióan csatlakoztak a hálózathoz.

 

A Coinvasion gondolata kívülállóként a következő:

A OneCoin egy hihetetlenül megosztó jelenség a kripto világban - köszönhetően az emberek tájékozatlanságának (leginkább a saját disztribútoraikra gondolunk) és a világsajtó lájk-vadász cikkeinek. 

A cég jelenleg az ICO időszakban tart és 2018. október 8-án fog a tőzsdére kerülni. Azok, akik a OneCoin tőzsdére menetele előtt szeretnének úgy nyaralni, új autót venni, vagy éppen 70'-os, 4K-s Samsung TV-t vásárolni, hogy közel 100%-ban OneCoin-nal fizethetnek érte, a OneLife Network-höz csatlakozva tudnak ONE érméhez jutni. A fizetés folyamata nem túl bonyolult, a YouTube-on minden fent van.

Aki eddig egy óriási átverésként nézett a cégre, nem gondoljuk, hogy megváltozik a véleménye, de mindenesetre elgondolkodtató, hogy a ONE-t már világszerte közel 60.000 kereskedő elfogadja fizetőeszközként. Hogy kinek volt igaza, a kételkedőknek vagy azoknak, akik bizalmat szavaztak a OneCoin-nak, 2018. októberében kiderül.

 

Forrás: https://atozcrypto.org/dealshaker-a-new-platform-of-merchants-reshaping-the-e-commerce-industry/

Zsolt Balló