A TOP 3 KRIPTO, AMIRE ÉRDEMES LESZ ODAFIGYELNI ÁPRILISBAN

Nicholas Merten az áprilisi kripto esélyesekről

Mi itt a Coinvasion-nél számos híroldalt, blogot és youtube csatornát követünk, hogy naprakészek legyünk a kripto világ történéseivel.

Az egyik szakértő, akit követünk, Nicholas Merten. Youtube csatornája, a DataDash átlagosan két-háromnaponta jelentkezik új videóval. A videói közül a legizgalmasabbak talán azok, amelyekben a figyelemre érdemes és értéknövekedésre esélyes érmékről beszél. Mindig hangsúlyozza természetesen, hogy ezek nem befektetési tanácsok, pusztán a saját személyes véleménye, amelyet a kutatásaira alapoz, és hozzáteszi, hogy mielőtt befektetési döntéseket hozol, végezz alapos kutatást az adott érme körül.

Azonban, ha megnézed a youtube csatornája népszerűségét (jelenleg 280.000 körüli követő), egyértelmű, hogy sokan gondolják úgy, hogy Nick tippjei és előrejelzései gyakran értékesnek és megalapozottnak bizonyulnak.

Szeretnénk megosztani Veletek azokat a gondolatait, amelyek a „A Top 3 érme, amelyeket áprilisban érdemes szemmel tartani” videójában hangzanak el.

Az első érme, amiről beszél, a POA Network. A POA a Proof Of Authority rövidítése (magyarázat lenn). Ennek az érmének a piaci tőkemutatója viszonylag alacsony pillanatnyilag, és Nick úgy hiszi, hogy a jelenlegi ár egy nagyon jó lehetőség arra, hogy olcsón hozzájussunk a POA-hoz. Ő maga nemrégiben hosszútávú befektetési döntést hozott a POA kapcsán, és nem sokkal ezután történt, hogy a Binance felvette a listájára a POA-t, ami már önmagában nagyon jó jel.

Amikor Nick Merten ajánl egy érmét, az mindig azt jelenti, hogy alaposan körüljárta az adott projekt hátterét és úgy találta, hogy valódi stratégia, valódi fejlesztési tervek, valódi potenciális alkalmazási területek vannak az érme mögött. Ez igaz a POA-ra is. A POA legkomolyabb erőssége az a mechanizmus, ami a POA rövidítés mögött áll. Power Of Authority, azaz a „hitelesítés ereje”. Ez a mechanizmus úgy funkcionál, mint egy blokk-validátor, vagy blokk-hitelesítő a blokkláncban. Azaz a POA a tranzakciók érvényesítésének továbbfejlesztett megoldása. Erre a funkcióra komoly igény van a kripto-fejlesztés területén, ezért valódi alkalmazási potenciált jelent a POA számára. Ami jót jelent a POA jövőbeli értékére nézve.

Egy másik alulértékelt projekt, amit a DataDash szakértője kiemel, az Oyster (PRL). Alulértékelt alatt azt érti Nick Merten, hogy – éppúgy mint a POA esetében – a projektben nagyszerű, értékes alkalmazási területek rejlenek, de a piaci értéke egyelőre nem tükrözi azt. Az Oyster szembetűnően egyedi funkciója az a bevétel generáló kód, amit weboldalakat üzemeltető felhasználóknak kínál az Oyster. Mindössze annyit kell tenned, hogy beillesztesz egy egysoros kódot a weboldalad kódjába, és ezzel lehetővé teszed az Oyster számára, hogy használja egy egészen kis részét azon eszközök processzor kapacitásának, amelyeken megnyitják a látogatóid a weboldaladat. A felhasznált processzor kapacitás mértékének megfelelően Ethereum-ban kifizetett díjazásban részesülsz. A DataDash valódi értéket lát az ötlet gyakorlatiasságában és eredetiségében, ezért került az Oyster az április Top 3-ba.

A harmadik érme, amit Nick Merten kiemel, a NEO, ami tavaly augusztus közepén és az év végén óriási értéknövekedésen ment keresztül. Aztán persze a NEO-t is utolérte, ami az egész kripto-piacot jellemezte az idei év első három hónapjában. Nick határozottan úgy gondolja, hogy a NEO-nak egy jelentős értéknövekedésre van esélye a következő hónapokban. Nem csak azért gondolja így, mert a kutatása során úgy találta, hogy masszív fejlesztés folyik a NEO hátterében, hanem azért is, mert a kripto érték-grafikonok is ennek a lehetőségét sugallják. Ahogy a NEO értékcsökkenésével az ár közelít a 200-napos átlagértékhez, Nick szerint érdemes szemmel tartanunk ezt az érmét, mert ha az értékcsökkenése megáll a 200-napos átlagon, vagy akár az alá csökken valamennyire, és onnan indul növekedésnek (mint ahogy tette azt tavaly novemberben), az nagy eséllyel egy többhónapos „bull” időszak kezdetét fogja jelenteni a NEO számára. Semmire sincs garancia, de a NEO viszonylag alacsony értékének köszönhetően ez az érme jó befektetésnek bizonyulhat.

Ahogy a videó is zárul „Mára ennyit” a top 3 érméről, amire érdemes lesz odafigyelni áprilisban. Ha meg akarod nézni Nicholas Merten videóit (angol nyelven), akkor keresd a DataDash csatornát a youtube-on vagy kattints az alábbi forrás linkre.

 

Forrás: https://www.youtube.com/channel/UCCatR7nWbYrkVXdxXb4cGXw

Zsolt Balló