VISA KÁRTYA KRIPTO FIZETÉSHEZ

Bemutatjuk a Wirex Visa kártyáját

Szeretnénk azzal kezdeni, hogy ez nem egy fizetett hirdetés. Egyszerűen örülünk, hogy azt látjuk, hogy egy hosszú küzdelmes időszak után – ami a mindennapos kripto használhatóságot illeti – most már egyre több megoldás közül választhatunk. Szeretnénk megosztani veletek, amit a Wirex weboldalán (https://wirexapp.com/) találtunk a Visa kártyájukban rejlő lehetőségekről.

A Wirex úgy hirdeti Visa kártyáját, mint a világ egyetlen olyan Visa kártyája, amely lehetővé teszi, hogy átváltsd és elköltsd a kripto-fizetőeszközeidet, konkrétan Bitcoin-t, Litecoin-t, Ethereum-ot és XRP-t.

A Wirex nem pusztán kripto-felhasználási megoldásként mutatja be a Visa kártyáját, hanem egyben azt is célul tűzte ki, hogy a „hagyományos” pénzügyi szolgáltatások területén is lenyomja a versenytársakat a szolgáltatásaival és az azokért fizetendő (vagy épp nem fizetendő) díjaival.

Így foglalják össze, amit kínálnak:

„Hagyományos pénzügyi szolgáltatások:

·        A Wirex Visa kártya mindenhol használható, ahol Visa-t elfogadnak;

·        Választható GBP, EUR vagy USD kártya, vagy akár mindhárom;

·        Verhetetlen váltási árfolyamok az átutalásokban;

·        ATM-ekben is használható készpénz felvételre;

·        Nincsenek rejtett díjak és jutalékok;

·        Mobil alkalmazásunkkal nyomon követheted költéseidet és kezelheted pénzügyeidet, azonnali értesítésekkel;

·        PCI-DSS level 1 minősítésű, „3-D Secure” védelem

Kripto fizetőeszközök:

·        Kapcsold a kártyádat a Bitcoin, Litecoin, Ethereum vagy XRP tárcádhoz, és használd digitális érméidet a hétköznapi vásárlásokhoz;

·        Azonnali váltás Bitcoin-ról, Litecoin-ról, Ethereum-ról és XRP-ről GBP-re, Euróra és dollárra;

·        A Cryptoback™ 0,5% bónuszt ír jóvá Bitcoin-ban minden alkalommal, amikor beütöd a PIN kódodat, lehúzod vagy érintve használod a Wirex Visa kártyádat;

A kártya ingyenes. A szállítás ingyenes. A havi kártya-kezelési díjjal kell számolni, ami 1,00 font / 1,20 Euro / 1,50 dollár. A díjak részletes listája itt található:

https://wirexapp.com/fees-and-limits/

A Wirex két további szempontot emel ki:

„Elhelyezhetsz pénzt a Wirex számládon banki átutalással (csak font alapú kártya esetén), kártyás fizetéssel, vagy a tárcádban tárolt Bitcoin, Litecoin or XRP érmék átváltásával (GBP, EUR, USD).”

„A kártya mindenhol használható, ahol Visa kártyát elfogadnak. Ez azt jelenti, hogy üzletekben, bárokban, éttermekben, tömegközlekedési eszközökön, ATM-ekben világszerte, valamint online.”

A Wirex Visa kártyához tartozik egy alkalmazás is természetesen, mint kényelmi szolgáltatás. De sokkal többet kínál, mint az általános banki applikációk: „azonnali váltás, azonnali utalások és hozzáférés a számlához kapcsolt kripto-tárcához – és mindezt jelentősen alacsonyabb költségekkel, mint amennyit más bank felszámolna.” – írja a Wirex a weboldalán.

Határozottan ígéretes. Mi teszünk egy próbát vele és hamarosan jövünk saját tapasztalataink összefoglalójával.

Ha regisztrálni szeretnél a wirex weboldalán, kattints az alábbi linkre:

https://wirexapp.com/r/Coinvasion

Forrás: https://wirexapp.com/

Zsolt Balló