CROWDFUNDING

A jövő nagy iparága

A közösségi finanszírozás jelenleg még sokak számára ismeretlen fogalom - de már nem sokáig. Tudni illik a blokklánc technológia segítségével ezen iparág futótűzként fog terjedni a piacon és gombamód fognak szaporodni az olyan cégek, akinek a palettáján a crowdfunding megtalálható lesz.

Ennek zászlós hajója a CrowdBridge Global nevű cég (hivatalos weboldal: http://www.crowdbridgeglobal.com ), akinek az egyik meghatározó szegmense a közösségi finanszírozású ingatlan vételi lehetőség. Lefordítva ez annyit tesz, hogy a CBG 2.250.000 €-ért vásárolt Phuketen 2 luxus apartmant, amit a blokklánc technológia segítségével (okosszerződések segítségével) részegységenként eladásra kínál. A cég 15.000 db egyenlő részre osztotta az ingatlant, egységenként 150 €-s áron (15.000x150=2.25M €), amiből bárki pár perc alatt vásárolhat részegységet/egységeket.

A cég első ingatlan projektje az Ethereum blokkláncán fut és az etherscan.io oldalon mindent nyomon lehet követni BRT1 néven. Jelenleg a rész egységek kb. negyede talált gazdára, de a CBG managementje már a BRT2 és BRT3-as projekten dolgozik, amik nagy valószínűséggel még ebben az évben megvételre kerülnek – hasonlóan frekventált helyeken, mint az első.

A zseniális a blokklánc technológiában az, hogy az adatok megmásíthatatlanok, feltörhetetlenek. A vételhez nem kell túl sok idő, ügyvéd, közjegyző és egy rakás pénz csak azért, hogy ezek a szerződések megköttessenek és ellenjegyzésre kerüljenek. Továbbá nem kell rendelkeznünk egy lakás, vagy ház árával ahhoz, hogy részese lehessünk egy olyan befektetésnek, ami eddig nem volt elérhető a fentebb említett okok miatt.

Ha tovább kutatunk a CBG háza táján, láthatjuk, a fiatal cég nem csak a közösségi finanszírozásra fókuszál, hanem összeköti azokat az iparágakat, amik akár külön-külön is húzó ágazatai (lesznek) a digitalizált jövőnknek.

 

Lássuk, milyen lehetőségeket kínálnak:

-         Kripto valuta

-         E-kereskedelem

-         Ingatlanok

-         Network marketing

Saját tokenjük a CBG token, mely Ethereum technológiára épült.

Szerződésszám: 0xebb3499b37d2e386ff584340d4a91af729fd76d4

Az e-kereskedelmi platform is kész van és a küszöbön toporog a nagyközönség számára. Novemberben pár európai tesztországgal indul, majd 2019 januártól globálisan elérhetővé válik, ahol a megszokott módon (is) fogunk tudni vásárolni (bankkártya, pay-pal), mivel a saját CBG tokennel is elérhető lesz az egész paletta.

Zárszóként megjegyezhető, amit e cég képvisel, abszolut bele illik a digitalizált jövőnkbe. A Coinvasion csapata úgy gondolja, megfelelő menedzseléssel a CBG nagyon szép pályát futhat be a tokenizált világunkban.

Ha további információra lenne szükséged, az alábbi linkre kattintva, regisztráció után a webirodában megtalálod:

http://crowdbridgeglobal.com/ref/coinvasion

Zsolt Balló