A VISA FELBONTOTTA EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT A WAVECREST-TEL

A Xapo AZ ÉRINTETT KÁRTYÁK KÖZÖTT VAN

2018. január 5-ei hatállyal a VISA felfüggesztette kapcsolatát a WaveCrest-tel. Azok a VISA kártyák, amelyeket a WaveCrest bocsátott ki - közöttük a Xapo VISA kártyával, amit mi magunk is használtunk és ajánlottunk egy korábbi cikkünkben - nem használhatók január 5-től.

Szeretnénk közzétenni a Xapo hivatalos állásfoglalását. Összegzi a kialakult helyzetet és tisztázza a legfontosabb információkat a Xapo felhasználók számára:

"Tisztelt Kártyatulajdonos!
Tegnap, január 4-én a Xapo kártyakibocsátó céget, a Wave Crest Holdigns Ltd-t arra utasította a Visa, hogy azonnali hatállyal zárjon le minden, a Visa programba tartozó kártyáját.

Sajnos a Xapo nem kapott semmilyen előzetes értesítést a felkészülésre, illetve arra, hogy a kártyabirtokosokat fel tudja készíteni - a Kártya program törlésére. 

Hogyan érinti Önt ez a változás?

Az Ön Xapo kártyája deaktiválva lett, nem fogja tudni használni fizetésre és készpénz felvételre. Az Ön Xapo számlájának többi része aktív marad, és Ön továbbra is hozzá fog férni a Xapo pénztárca egyenlegéhez. Az összes többi Xapo szolgáltatás a rendelkezésére áll, mint mindig.
Ha Önnek jelenleg van függő tranzakciója vagy függő visszafizetése a Xapo kártyáján, a következő hetekben azon fogunk dolgozni a WaveCrest-tel, hogy a függő tételeket rendezzük.

Mi lesz ezután?

Ha mostanában rendelt Xapo kártyát, Ön természetesen hosszabb időre tervezte használni, mint amennyi rendelkezésére állt. Éppen ezért a Xapo felajánlja Önnek, hogy a Xapo számláján keresztül a kártya rendelési díjának visszafizetését kérje, ha Ön 2017. December 1-én vagy azután rendelte a kártyáját. Ha Ön megfelel ennek a kitételnek, hamarosan e-mail-ben tájékoztatjuk a tennivalókról.

Köszönetünk jeleként - amint újra tudunk Xapo kártya szolgáltatást nyújtani az Ön országában - ingyenesen lesz lehetősége új kártyához jutni.

Dolgozunk rajta, hogy alternatív kártya megoldást találjunk Önnek. Az utóbbi évek megmutatták a kripto devizában történő fizetésben rejlő nagyszerű lehetőségeket, és már tárgyalunk potenciális kártya-kibocsátókkal, hogy a Xapo folytathassa az ügyfelei kiszolgálását.

Mélységesen sajnáljuk, hogy amíg nem találunk megoldást, nem tudjuk biztosítani a Xapo kártya szolgáltatásunkat. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy új és jobb jobb alternatívákat találjunk és reméljük, hamarosan visszatérünk az Ön országába.

Ha bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba csapatunkkal: https://tpi.xapo.com/contact-us/?lang=en

Tisztelettel:
A Xapo Kártya Csapat"

Amint értesültünk a VISA döntéséről, hozzáfogtunk a kutatáshoz, hogy alternatív megoldásokat találjunk. A fejleményeket közzé fogjuk tenni itt, a Coinvasion.com-on, valamint a facebook oldalunkon.

Zsolt Balló