MI AZ A FUZEX?

A kártyás fizetés jövője?

Egyre több riport és cikk utal a Fuzex-re. Nézzük meg közelebbről, mit ígér.

 

VALÓS-IDEJŰ VÁLTÁSI ÁRFOLYAMOK

A valós-idejű váltási árfolyam azt jelenti, ha a Fuzex-et használod, akkor az aktuális árfolyamokon váltva tudod használni a kripto devizádat bármikor, bárhol.

GYORS & KÖNNYŰ

Gyorsan és egyszerűen tudod kiválasztani a kripto fizetőeszközt, a debit számládat, hitelszámládat vagy „reward” számládat a fizetés megkezdése előtt. Hogyan? A Fuzex kártyád e-papír kijelzőjén. Lejjebb elmagyarázzuk, mi ez.

OKOS

Akár 15 kripto deviza számlát, 10 hitel- vagy debit-kártyát és 5 „reward” kártyát tudsz tárolni egyetlen Fuzex e-kártyában.

BIZTONSÁGOS

Három biztonsági funkció működik a kártyán:

  • 2FA vagy két-lépcsős azonosítás,
  • elvesztés védelem,
  • és egy kártya key-code.

Ez garantálja a kártya biztonságos használatát.

Szóval, mi az az e-papír kijelző? Ez egy innovatív funkció, ami tulajdonképpen egy beépített kijelző a Fuzex kártyádban. A kártya úgy néz ki és olyan méretű, mint egy hagyományos debit kártya, de van egy beépített kijelző benne. Amikor használni akarod, kiválaszthatod a kripto fizetőeszközt, debit számládat, hitelszámládat vagy „reward” számládat az e-papír kijelzőn. A kártyába épített három gomb segít a kijelzőn való navigálásban.

Amint valószínűleg tudod, a VISA nemrégiben bejelentette, hogy felfüggeszti az együttműködését a WaveCrest-tel. Hatással van ez a Fuzex projektre? A válasz egyszerűen: Nem, nincs hatással. A Fuzex projekt teljes funkcionalitással működik.

A Fuzex token elő-értékesítés (ICO) január 16-án elkezdődött (február 15-ig tart) és hálájuk jeléül azoknak, akik részt vesznek az elő-értékesítésben és ezzel hozzájárulnak a projekthez, felajánlanak egy ingyenes Fuzex Kártyát. A minimális vásárlás értéke 5 Ethereum. Aki az elő-értékesítés során vásárol, megkapja az FXT Token-jeit (+25% bónuszt), és minden 5 ETH vásárlás után kap egy-egy Fuzex kártyát.

A token értékesítéstől független kártya rendelési opció az elkövetkező hónapokban válik majd elérhetővé.

Mi nem hirdetjük a Fuzex-et, egyszerűen megosztjuk az információt, hogy össze tudd vetni a kripto deviza kompatibilis kártyakibocsátók további ajánlataival.

Ha érdekel, hogy működik a Fuzex kártya, kattints az alábbi youtube videók linkjeire:

FuzeX Kártya Demo @ Mcdonalds: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=55q5z0FXNUo

FuzeX Kártya & FuzeX Tárca: Kripto küldés demo: https://www.youtube.com/watch?v=ppQ1RdxMESw

 

Forrás: https://www.fuzex.co/

Zsolt Balló