EZ A KÁRTYA LEHET A KULCS

Jön a Paycent új debit kártyája

A leggyakoribb kérdések azoktól, akik kételkednek a digitális fizetőeszközök életképességében: „Hogyan tudom felhasználni a digitális devizákat?” illetve „Tudom vásárlásra használni az üzletekben, ahová járok?”. Nehéz meggyőzni őket arról, hogy jó ötlet kripto devizákba fektetni. A VISA nemrégiben felfüggesztette együttműködését a kripto pénzre specializálódott debit kártyákat kibocsátó WaveCrest-tel, és azóta kevésbé könnyű elkölteni a kripto devizákat.

A szingapúri központú Paycent jelenleg a kártyája kibocsátásán dolgozik, amellyel az a célja, hogy könnyebbé tegye a digitális devizák felhasználását. A Paycent kártyája egy integrált debit kártya, amely lehetővé teszi a digitális devizával való azonnali és egyszerű fizetést.

Az új Paycent kártya lehet a megoldás a digitális fizetőeszközök mindennapos használatához:

  • Nincs éves kártya fenntartási díja, ha a kártya aktív és használatban van.
  • Nem előfeltétel, hogy rendelkezzen a felhasználó Paycent tokenekkel (PYN).
  • A felhasználónak csak a kártya aktiválás és a szállítás egyszeri díjait kell kifizetnie, és azt megteheti bármilyen digitális devizával.
  • A kártya világszerte több mint 36 millió helyen lesz használható.
  • 200-nál is több országban tudod majd használni a Paycent kártyádat.
  • A kártyabirtokos számára lehetőség lesz bármilyen digitális fizetőeszközt fiat valutára átváltani valós időben és felhasználni azt a Paycent kártyán keresztül online és offline üzletekben, valamint készpénz felvételre ATM-ekben szerte a világon.

A kártya előregisztráció január 15-én elkezdődött. Az első fázisban 20.000 kártyát fognak szállítani. A Paycent hibrid tárca és debit kártya indítását március első hetére időzítették. A regisztráció a Paycent weboldalán elérhető.

A szingapúri cég küldetésének tartja, hogy segítse a felhasználókat világszerte a készpénz-mentes világba való átállásban. Amikor a Bitcoin megszületett, az eredeti missziója az volt, hogy segítse egy új, független pénzügyi rendszer létrejöttét, amely kiküszöböli a bankok irányító szerepét. A Paycent megoldása lehet az, amelyik ezt lehetővé teszi.

 

Forrás: https://cointelegraph.com/news/new-debit-card-helps-to-unlock-your-digital-currency

Zsolt Balló