COINBASE: TÖBB SZOLGÁLTATÁS ÉS TÖBB ÉRME 2018-BAN

A Kripto Kor megköveteli a folyamatos fejlődést

A Coinbase társ-alapítója és ügyvezető igazgatója, Brian Armstrong a napokban beszélt arról egy CNBC interjúban, hogy a Bitcoin kripto kereskedésével idén létrejött gyakorlatilag a Tőzsde 2.0. Hogy az egyre növekvő kereskedési kedv kielégítése a lehető legzökkenőmentesebben menjen, a Coinbase egy új szolgáltatással készül 2018-ra, amelyet Coinbase Custody-nak neveztek el. Ez arra ad majd lehetőséget, hogy a Coinbase, mint az első digitális letétkezelő (angolul ’custodian’) segítségével intézmények digitális devizákat tároljanak a szolgáltatás alkalmazásával.

Armstrong elmondta, hogy az is tervben van, hogy a jelenlegi három helyett nagyobb számú altcoin legyen elérhető a Coinbase-en.

„A legizgalmasabbak számunkra jelenleg a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin. De sokkal több lesz a platformunkon elérhető 2018-ban, és úgy gondolom, hogy az intézményi befektetők számára is igazán izgalmas és potenciálisan nyereséges lehetőség lesz ez.”

Valószínűleg a legnagyobb keresletnek örvendő érmékkel fog bővülni a Coinbase kínálata. Ha a jelenlegi top 10-ből választanak, akkor esélye van a Bitcoin Cash-nek, a Ripple-nek, az Iota-nak, a Dash-nek, a Monero-nak, a Nem-nek és a Bitcoin Gold-nak.

Armstrong azzal zárta, hogy a Coinbase „célja az, hogy azok számára, akik kereskedni szeretnének, egy biztonságos helyet garantáljon.”

Forrás: http://www.newsbtc.com/2017/12/15/coinbase-ceo-services-coins-2018/

Nem csak a Coinbase-nek, hanem a kripto kereskedelmi platform többi szolgáltatójának is folyamatosan és lendületesen fejlesztenie kell, ha lépést akar tartani a kripto fizetőszközök népszerűségi robbanásával, ami soha nem látott mértéket öltött az utóbbi időben. És még mindig csak a „kripto kor” kezdetén járunk!

Zsolt Balló