AZ EGYIK LEGNAGYOBB ARANYKERESKEDŐ NYIT A BITCOIN FELÉ

A BITPAY INTEGRÁCIÓJÁVAL TERET NYER A BITCOIN

Az APMEX, a világ egyik legnagyobb aranykereskedője bejelentette néhány napja, hogy a BitPay fizetési felület integrációjával el fog kezdődni az aranykereskedelemben a Bitcoin, mint fizetőeszköz elfogadása. Hogy az új fizetési lehetőséget egy kis dobpergéssel megtámogassa, az APMEX még némi kedvezményt is ad, ha valaki Bitcoin-nal fizet arany vásárlásakor.

A cég így foglal állást:

„Az APMEX több mint tizenöt éve vezető ebben az iparágban, és mindig is alkalmazkodtunk a vevőkörünk növekvő igényeihez. Ahogy a Bitcoin egyre népszerűbbé válik és egyre szélesebb körben fogadják el fizetőeszközként, izgatottan nyitunk arany, ezüst és további nemesfémek vásárlása esetén e kripto fizetőeszköz elfogadása felé a BitPay integrálásával.”

A nemesfém-kereskedők az utóbbi években kezdenek elmozdulni a Bitcoin elfogadásának irányába. Az arany-befektetés legjelentősebb alakjai között van olyan, mint pl. John Hathaway, aki a kripto deviza piac ellen emeli fel a hangját, de a nemesfém-kereskedelem iparágában egyre nagyobb figyelmet és támogatást nyer a „digitális arany”-ként aposztrofált Bitcoin.

Forrás: https://www.coindesk.com/major-gold-dealer-apmex-begins-accepting-bitcoin/

Zsolt Balló